Zadnje objave

Pokrenut projekat za utopljavanje mali kučića u prihvatilištu Koprivnica

17.10.2020

Prihvatilište za pse „Koprivnica“  najbolje je rješenje za humani smještaj napuštenih živo
Parvoviroza-opaka bolest štenadi!!!

24.11.2019

Parvoviroza je vrlo zarazno oboljenje kod pasa uzrokovana izrazito otpornim parvovirusom,koji se u o

Oglasi

Video

Pohvale za Veterinarsku stanicu Bugojno u Kantonu 10

Na svojoj facebook stranici Udruga za zaštitu, spašavanje i zbrinjavanje životinja Kantona 10/ Hercegbosanske županije „O“ o Veterinarskoj stanici Bugojno ima samo rijeći hvale , text prenosimo u cijelosti: Udruga za zaštitu, spašavanje i zbrinjavanje životinja Hercegbosanske županije „O“do sada imala odličnu suradnju sa Veterinarskom stanicom Bugojno, bilo da se radilo o hitnim intervencijama ili o nabavci lijekova. Na svaki naš poziv, kada je u pitanju bolesna životinja, čak i za ono što nije u njihovojobvezi niti domeni, kao što je prijevoz životinje, udomljavanje i dr., izlazili su u susret i pomagali, i to bez ikakve naknade.

Veterinarska stanica Bugojno ima mladi tim stručnjaka ali i humanista i ljubitelja životinja, u što smo se osvjedočili mnogo puta. Iz ove naše suradnje proizišla je i jedna akcija sterilizacije napuštenih mačaka. 

Naime, dr.vet.med. Sanel Alagić i Ajdin Bašić iz Veterinarska stanica Bugojno, dr.vet.med. Amel Murga i Ivan Trogrlić iz Veterinarske stanice „Tičinović“ Livno te dr.vet.med. Milan Bečarević iz Sarajeva, sterilizirali su 6 mačaka iz Livna i Glamoča, a o kojima skrbi Udruga „O“. Važno je istaknuti da su te sterilizacije urađene besplatno, i kao jedan znak pažnje i želje da se doprinese smanjenju populacije mačaka lutalica.
Ovim putem Udruga „O“ zahvaljuje se timu, gore pomenutih veterinara, koji je opravdao postulate veterinarske struke, a to je da treba pomoći svakom živom biću, ne očekujući svaki put materijalnu naknadu. 
UDRUGA „O“